56Почесною грамотою виконкому міської ради "За сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток галузі культури в місті Харкові та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народної творчості" було нагороджено сьогодні колектив Харківського національного академічного театру опери та балету імені М. В. Лисенка / Схід Опера. Під час урочистого прийому на честь професійного свята міський голова Ігор Терехов вручив її виконуючому обов'язки генерального директора ХНАТОБ, заслуженому діячу мистецтв України Ігорю Тулузову.
«Я впевнений, що ми переможемо, бо з такими людьми не можна не перемогти, – зазначив мер, звертаючись до учасників урочистостей.- І ви як формували, так і формуватимете культурний фонд Харкова, культурний фонд нашої нації. Я щиро вітаю вас із вашим професійним святом. Дякую вам за таку нелегку, але дуже потрібну для кожного харків'янина працю».
Колектив театру щиро вдячний за високу оцінку нашої творчої діяльності. Ми й надалі докладатимемо максимум зусиль, щоб підтримувати харків'ян у цей скрутний час, подарувати їм щасливі години спілкування з високим мистецтвом та віру в Перемогу!

 

 

Детальніше на нашій сторінці у Facebook