47Колектив Схід Опера щиро вітає сьогодні, на Покрову, у найбільш шановане в козацькому війську свято, наших захисників і захисниць, чий день урочисто відзначаємо. Не вистачить слів, щоб передати їм всю міру нашої вдячності. Живим щитом стали вони проти ворога, щодня зберігаючи десятки й сотні життів мирних громадян, не шкодуючи своїх. Стійкість і мужність, справжній героїзм і максимальна віддача - це все постійно бачимо від них. Тому й ми у День захисників і захисниць України вшановуємо всіх, хто обороняє суверенітет і незалежність нашої держави. Просимо для них заступництва Пресвятої Діви Марії - хай збереже Божа Мати наших воїнів, як вони бережуть нас, а її Покрова навіки простягнуться над ними, даруючи сили та віру в Перемогу.
А ми завжди пам'ятатимемо наших героїв - і тих, хто надійно захищає нас, і тих, кого вже немає з нами. Зокрема, й співробітника нашого театру Сергія Пивоварова, який загинув, будучи на фронті гранатометником.
І від усієї душі бажаємо милості Божої нашим рідним захисникам - артистам балету Єгору Шапошнікову та Андрію Козарезову, художнику Іллі Паньку, артисту оркестру Євгенію Дерев'янку, начальнику відділу матеріально-технічного постачання Максиму Шахову. Чекаємо на них - з Перемогою!