3823 серпня у Габчиково відбувся урочистий концерт, який артисти присвятили дню міста-героя Харкова, дню Державного Прапора та Дню Незалежності України.
Цей святковий захід став справжньою відрадою для наших співвітчизників та вкотре продемонстрував словацькій публіці незламність українців.
За дві години артисти та глядачі разом плакали і сміялися, співали і танцювали. А моменти, коли діти вибігали обіймати артистів, які їм найбільше сподобалися, розчулили не тільки глядачів, а й виконавців.
"Такі заходи для нас дуже важливі, тому що вони не тільки піднімають настрій і надихають, а й дають змогу відчути, що ми, українці, разом, що ми сильні!" - поділилася після концерту одна із глядачок.
У концерті взяли участь також діти українських біженців, які навчаються у вокально-психологічній студії "Спів для душі" від благодійного гуманітарного об'єднання "Ліга психічного здоров'я". Юні таланти гідно виступили поряд із професійними артистами. Глядачі щедро нагороджували аплодисментами всіх, хто виходив на сцену.

 

Детальніше на нашій сторінці у Facebook