25Які б перепони не вставали на шляху артистів, їхнє постійне прагнення спілкування зі своїми глядачами не може, здається, зупинити ніщо - ні пандемії, ні війни. І за будь-яких обставин невпинно пробивається крізь усі негаразди паросток мистецтва, хоч би як хто не говорив, чим мають займатися музи за складних часів. Але як вони все ж таки виживають у скрутну добу? Відповісти на це питання спробували, побувавши в гостях у Kharkiv Media Hab, перший заступник генерального директора Схід Опера, заслужений діяч мистецтв України Ігор Тулузов, провідна солістка театру, заслужена артистка України Олена Старікова та артистка симфонічного оркестру, волонтерка, блогерка, організаторка мобільного ансамблю музикантів цього колективу Віра Литовченко. Їхні розповіді про сьогоднішнє життя Схід Опера, про перебування частини трупи за кордоном та харківські проєкти театру можна почути у запису брифінгу за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=n3kRFbbitlQ .
А після брифінгу всі бажаючі змогли отримати від Схід Опера сюрприз - перший за останні півроку концерт просто неба, навколо одного з символів нашого міста, Дзеркального струменю. І його сходинки стали для артистів справжніми підмостками.
Про цей концерт з очевидних міркувань заздалегідь не повідомляли, тому, окрім журналістів, потрапила на нього публіка абсолютно випадкова, з людей, що прогулювалися в сквері. Тим цікавіше було спостерігати реакцію такої непередбачуваної аудиторії.

 

Детальніше на нашій сторінці у Facebook