2030 червня у Державному театрі міста Кошиці відбувся грандіозний Гала-концерт, за участю харківських солістів-вокалістів, балетної трупи та симфонічного оркестру. Програма складалася з класичних та сучасних номерів із репертуару нашого театру. Словацька публіка мала змогу почути арії з опер Дж. Верді та Дж. Россіні у віртуозному виконанні заслуженої артистки України Олени Ширяєвої та Андрія Даценка.
Нікого не залишив байдужим виступ харизматичних харків'ян, лауреатів міжнародних конкурсів Сергія Замицького з куплетами Мефістофеля з опери Ш. Гуно "Фауст" та Юлії Антонової, яка заспівала арію Кунігунди з мюзиклу Л. Бернстайна "Кандід". Неймовірно зворушливим було Адажіо з "Містерії Пандори" на музику Р.Вагнера у виконанні заслуженого артиста України Дениса Панченка та Карини Шатковської. Глядачі були вражені потужною енергетикою сцени із балету А. Хачатуряна "Спартак", яку представив чоловічий склад нашого балету. А дует Валерії і Спартака, який не просто станцювали, а прожили на сцені заслужена артистка України Антоніна Васильєва та Дмитро Васильєв викликав у присутніх сльози захоплення.
Високо оцінили глядачі й виконавську майстерність наших оркестрантів під орудою заслужених діячів мистецтв України Дмитра Морозова та Юрія Яковенка.
Публіка, яка цього вечора прийшла на наш концерт, довго не відпускала харків'ян зі сцени, аплодуючи та вигукуючи "Браво!" і "Слава Україні!"

 

Детальніше на нашій сторінці у Facebook