279623355 2803952139910568 2652049687631060485 nВечір 5 травня перетворив прохолодний та спокійний Каунас у куточок спекотної та експресивної Іспанії. На сцені Національного драматичного театру кипіли неабиякі пристрасті та розгорталась історія життя та смерті палкої циганки. У ролі Кармен глядачі побачили харизматичну та темпераменту лауреатку міжнародних конкурсів Вікторію Житкову. Звабленого та закоханого Хозе зіграв лауреат міжнародних конкурсів Олександр Золотаренко, а сміливого та успішного Ескамільйо - заслужений артист України Володимир Козлов. Партію ніжної та вірної Мікаели виконувала лауреатка міжнародних конкурсів Юлія Піскун. У виставі також взяли участь: заслужена артистка України Олена Старікова (Фраскіта), лауреати міжнародних конкурсів Сергій Замицький (Цуніга) та Микита Маринчак (Моралес і Данкайро), дипломанти міжнародних конкурсів Олеся Мішаріна (Мерседес) та Сергій Леденьов (Ремендадо), а також артисти хору, балету та мімансу. За диригентським пультом цього вечора був заслужений діяч мистецтв України Дмитро Морозов.
Литовський глядач був у захваті від наших артистів та довго не відпускав після вистави, аплодував стоячи та вигукуючи "браво".
Опера Ж. Бізе "Кармен" - це перша від початку війни вистава нашого театру. І хоча продаж квитків розпочався всього за 6 днів до вистави, вільних місць в залі зовсім не було.
Гастролі тривають і сьогодні у місті Йонішкіс відбудеться Гала-балет, де харків'яни покажуть кращі номери класичної та сучасної хореографії.

 

Детальніше на нашій сторінці у Facebook