rulesКупуючи квитки на вистави Театру, глядачі погоджуються з даними Правилами і зобов’язуються їх дотримуватись.

 

1. Вхід глядачів до Театру можливий за умови додержання всіх протиепідемічних заходів, встановлених уповноваженими органами на день проведення заходу (вистави, концерту тощо).

 

2. Не надання відповідного документу у випадках, передбачених законодавством України, на вимогу адміністратора Театру є підставою для недопущення глядача до театру, навіть при наявності у нього квитка.

 

3. Глядачі повинні дотримуватися правил громадського порядку, театрального етикету, правил протипожежної безпеки та протиепідемічних заходів.

 

4. Знаходячись у театрі, глядачі зобов’язані охайно ставитися до театрального майна. Матеріальні збитки, що завдані Театру, стягуються з винних осіб у встановленому законодавством України порядку.

 

5. У разі втрати гардеробного жетону або бінокля глядачі відшкодовують їх вартість.

 

6. У разі втрати особистих речей належить звернутися до працівника гардеробу та чергового адміністратора.

 

7. Відповідно до Закону України «Про театри та театральну справу», розділ ІІ ст. 12, гроші за попередньо продані квитки у театральній касі повертаються за вимогою глядачів не пізніше, ніж за годину до початку вистави. У разі придбання квитків на захід Театру через приватні агентства з питання повернення коштів належить звернутись саме до них.

 

8. Адміністрація Театру залишає за собою право вносити зміни до складу виконавців без попереднього повідомлення. Зміни у складі виконавців не є підставою для повернення квитків, за винятком творчих вечорів чи сольних концертів виконавців.

 

9. У разі відміни вистави Театр повертає кошти за придбані квитки.

 

10. Глядачі повинні зберігати квитки до закінчення заходу.

 

11. У разі втрати квитків чи суттєвому їх пошкодженні Глядачі на виставу не допускаються, дублікати квитків не видаються, вартість квитків не відшкодовується.

 

12. Вечірні вистави відвідують діти виключно від 6 років, у супроводі дорослих та обов’язково за наявності квитка. Діти віком до 5-х років запрошуються на ранкові вистави безкоштовно у супроводі дорослих і без надання окремого місця.

 

13. Глядачам з обмеженими можливостями при плануванні візиту до Театру для створення особливих зручностей під час перебування у ньому, прохання заздалегідь звернутися до адміністратора за телефоном (057) 700-40-42. Адміністрація Театру розробила маршрути пересування будівлею Театру для цієї категорії глядачів та забезпечить їх супровід. Для того, щоб ми могли допомогти в цих випадках, при планувані відвідини Театру просимо Вас зв’язатися з нами за телефоном (057) 700-40-42 або електронною поштою ао Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , чи письмово на адресу театру: 61057, м. Харків, вул. Сумська, 25.

 

14. Вхід глядачів до Театру здійснюється не раніше, ніж за 45 хвилин до початку вистави (концерту). Вхід до глядацької зали можливий після першого дзвінка. Вхід до глядацької зали після третього дзвінка заборонений.

 

15. Під час вистави всі мобільні засоби зв’язку повинні бути вимкнені або переведені в режим вібрації.

 

16. З метою забезпечення охорони авторських та суміжних прав заборонено фото-, кіно-, відео-, телезйомку та будь-які види аудіозапису вистави або її фрагментів без окремого дозволу адміністрації Театру.

 

17. Глядачі, які принесли квіти артистам, повинні передати їх адміністраторам з поміткою, для кого вони призначені. Квіти артистам передають адміністратори.

 

18. Час перебування глядачів у приміщенні Театру по закінченню вистави обмежується 20 хвилинами.

 

19. Вхід до приміщення Театру у спортивному одязі заборонено.

 

20. Вхід до глядацької зали заборонено:
з напоями та їжею, у нетверезому стані, зі зброєю, пахучими, вогненебезпечними, вибуховими, отруйними, радіоактивними речовинами, колючими та ріжучими предметами, піротехнічними засобами, з валізами, з тваринами, без наявності при собі квитка та інших документів, встановлених відповідними нормативно-правовими актами України.

 

21. Згідно із Законом України «Про заборону куріння у громадських місцях», палити у приміщенні Театру суворо заборонено.

 

22. Відвідувачі, які порушують встановлені правила, до глядацької зали не допускаються і повинні залишити Театр без відшкодування вартості квитка.

 

23. Інформація про час вистави або її заміну надається у касах Театру та у довідковій службі за телефонами (057)700-40-42, (057)707-70-91.

 

24. З питань відвідування театру на пільгових умовах звертатися до каси Театру за телефоном (057)707-70-91.

 

25. Скарги та пропозиції приймаються за телефоном (057)700-40-42 або листом за адресою: вул. Сумська, 25, м. Харків, 61057, або електронною поштою  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .