365 44

 

365

балет

Композитор Антоніо Вівальді, Астор П'яццола
Тривалість 1 год. 30 хв.
Перший в Україні і один з небагатьох у світі проектів, що поєднує в собі гармонійний сплав музики Антоніо Вівальді і Астора П'яццолли, що поєднується із сучасним пластичним театром.
Вистава «365» — це спільний проект ХНАТОБа, одного з найстаріших музичних театрів України, який є  хранителем  українських оперних традицій,  з відомим харківським незалежним театром «Прекрасні Квіти»,  котрий за своє недовге існування вже неодноразово представляв Україну на численних міжнародних фестивалях Європи і Латинської Америки. 
Театр «Прекрасні Квіти» був заснований випускниками Харківського університету мистецтв ім. І. П. Котляревського. Завдяки своєму новаторському баченню і  професійним особливостям «Прекрасні Квіти» відразу ж стали одним з самих відвідуваних театрів в Харкові. Зараз в їх репертуарі декілька спектаклів, котрі виконані в унікальному безсловесному жанрі фанк-футуризм.

365 27365 37365 57

365 82365 90365 97

Зміст

У основі сюжету — історія дівчини, яка виривається з батьківського гнізда і пізнає усі радощі і тяготи самостійного життя. Вона зустрічає свою любов, випробовує труднощі на шляху до свого щастя і мимоволі стає спостерігачем картини життя сьогоднішнього суспільства.
Вистава «365» говоритиме з глядачем  сучасною мовою і на актуальні теми. Поєднуючи в собі елементи гротеску і сатири, спектакль торкнеться загальнолюдських проблем, де кожен глядач зможе побачити віддзеркалення власної повсякденності.
«Пори року» А. Вівальді і А. Пьяццолли у виконанні камерного оркестру стануть тут лейтмотивом життя простих людей, з їх страхами, ілюзіями, фобіями і розчаруваннями.  У фірмовому безсловесному жанрі «Прекрасних Квітів» через призму сюрреалізму   розкриватимуться найнасущніші теми соціуму і просто окремої людини. 

365 74