6.08.19

- артист балету вищої категорії – 1 вакансії
Кваліфікаційні вимоги: повна вища освіта відповідного   напряму   підготовки   (магістр,   спеціаліст)   та підвищення  кваліфікації.  Стаж роботи за професією артиста балету (театру) I категорії не менше 3 років
Спеціальні кваліфікаційні вимоги:  висока професійна майстерність; яскраві музичні, хореографічні і сценічні здібності; широке  визнання  глядачів і громадськості;  виконання провідних і перших партій в балетах, а також великих балетних партій в оперних виставах  і відповідальних сольних танцювальних номерів і партій в оперетах і музичних комедіях.
 

- артист балету 1 категорії – 4 вакансій
Кваліфікаційні вимоги: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр); для магістра - без вимог до стажу роботи, для спеціаліста - стаж роботи за професією артиста балету (театру) II категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.
Спеціальні кваліфікаційні вимоги: професійна майстерність; яскраві музичні, хореографічні і сценічні здібності; виконання перших і других партій в балетах, великих балетних партій в оперних виставах, значних сольних і групових танцювальних номерів в оперетах і музичних комедіях, технічно складних номерів у виставах усіх жанрів; в окремих випадках - виконання провідних партій в балетах.

- артист балету 2 категорії – 4 вакансій
Кваліфікаційні вимоги: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи.
Спеціальні кваліфікаційні вимоги: встановлений навчальним закладом рівень виконавської майстерності; хороші хореографічні, музичні, сценічні дані, категорії: професійна майстерність; виконання ансамблевих танців і участь у масових сценах у виставах всіх жанрів; в окремих випадках - виконання інших партій і нескладних сольних номерів.


Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи:
- заява про участь у конкурсі в довільній формі, що містить інформацію про поштову адресу та засоби зв’язку;
- заповнений в установленому порядку особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
- завірені претендентом: копія документу, що посвідчує особу, копія трудової книжки (за наявності), копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;
- творче резюме, портфоліо;

 

Додатково можливо подати:
інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні 3 роки у довільній формі: репертуар, DVD записи тощо;
копії документів про нагороди, звання, лауреатство у конкурсах, фестивалях тощо (за наявності).

 

Працівники, які знаходяться в трудових відносинах з ДП «ХНАТОБ» та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь у конкурсі.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

 

Другий тур конкурсу проходить за програмою:
- для артистів балету вищої категорії - виконання класичного танцю та варіації;
- для артистів балету 1 та 2 категорій - урок класичного танцю.

 

Дата проведення конкурсу на заміщення вакантних посад 30 серпня 2019р.

Місце проведення конкурсу: ДП «Харківський національний академічний театр опери та балету імені М.В. Лисенка» м. Харків, вул. Сумська, 25.

Заяви про участь у конкурсі та інші необхідні документи приймаються
у паперовому вигляді по 22 серпня 2019 року включно, за адресою: 61057, м. Харків, вул. Сумська, 25, ДП «ХНАТОБ».
Тел. для довідок: (057) 700-39-80, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

ДП «ХНАТОБ» переможців конкурсу житлом не забезпечує.
Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів.