04.02.2019

 

- артист балету вищої категорії – 2 вакансії
Кваліфікаційні вимоги: повна вища освіта відповідного   напряму   підготовки   (магістр,   спеціаліст)   та підвищення  кваліфікації.  Стаж роботи за професією артиста балету (театру) I категорії не менше 3 років
Спеціальні кваліфікаційні вимоги: висока професійна майстерність; яскраві музичні, хореографічні і сценічні здібності; широке  визнання  глядачів і громадськості;  виконання провідних і перших партій в балетах, а також великих балетних партій в оперних виставах  і відповідальних сольних танцювальних номерів і партій в оперетах і музичних комедіях.

 

- артист балету 1 категорії – 6 вакансій
Кваліфікаційні вимоги: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр); для магістра - без вимог до стажу роботи, для спеціаліста - стаж роботи за професією артиста балету (театру) II категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.
Спеціальні кваліфікаційні вимоги: професійна майстерність; яскраві музичні, хореографічні і сценічні здібності; виконання перших і других партій в балетах, великих балетних партій в оперних виставах, значних сольних і групових танцювальних номерів в оперетах і музичних комедіях, технічно складних номерів у виставах усіх жанрів; в окремих випадках - виконання провідних партій в балетах.

 

- артист балету 2 категорії – 6 вакансій
Кваліфікаційні вимоги: повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр, молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи.
Спеціальні кваліфікаційні вимоги: встановлений навчальним закладом рівень виконавської майстерності; хороші хореографічні, музичні, сценічні дані, категорії: професійна майстерність; виконання ансамблевих танців і участь у масових сценах у виставах всіх жанрів; в окремих випадках - виконання інших партій і нескладних сольних номерів.

 

Для участі в конкурсі необхідно подати такі документи:
- заява про участь у конкурсі в довільній формі, що містить інформацію про поштову адресу та засоби зв’язку;
- заповнений в установленому порядку особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
- завірені претендентом: копія документу, що посвідчує особу, копія трудової книжки (за наявності), копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;
- творче резюме, портфоліо;

 

Додатково можливо подати:
інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні 3 роки у довільній формі: репертуар, DVD записи тощо;
копії документів про нагороди, звання, лауреатство у конкурсах, фестивалях тощо (за наявності).

Працівники, які знаходяться в трудових відносинах з ДП «ХНАТОБ» та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь у конкурсі.

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Другий тур конкурсу для артистів балету проходить шляхом проведення уроку класичного танцю.

 

Дата проведення конкурсу на заміщення вакантних посад 26 лютого 2019р.

Місце проведення конкурсу: ДП «Харківський національний академічний театр опери та балету імені М.В. Лисенка» м. Харків, вул. Сумська, 25.

Заяви про участь у конкурсі та інші необхідні документи приймаються у паперовому вигляді по 15 лютого 2019 року включно, за адресою:

м. Харків, вул. Сумська, 25, ДП «ХНАТОБ». Тел. для довідок: (057) 700-39-80, електронна адреса: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

ДП «ХНАТОБ» переможців конкурсу житлом не забезпечує.
Витрати на проїзд та проживання – за рахунок претендентів.